MUĞLA
Giriş Tarihi : 22-02-2023 23:02   Güncelleme : 23-02-2023 13:21

GÖKCAN’DAN DEPREMZEDE ÇOCUĞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ…

GÖKCAN’DAN DEPREMZEDE ÇOCUĞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ…



AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, doğum günü olduğunu öğrendiği 7 yaşındaki depremzede çocuğa doğum günü pastası hazırlatarak, sürpriz yaptı.
Milletvekili Gökcan, Dalaman Kaymakamı  Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve Kadın Kolları Başkanı Döndü Yiğit ile TİGEM Misafirhanesi’nde kalan depremzedeleri ziyaret etti.
Depremzedeleri Kaymakam Yakuta ve Belediye Başkanı Karakuş ile birlikte dinleyen Milletvekili Gökcan, okula başlaması gereken depremzede öğrencilerin okul nakil işlemlerinin hızlandırılması konusunda ilgililerle görüştü.
AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan, depremden sonra Malatya’dan ailesiyle Dalaman’a gelen  7 yaşındaki Buğra Dinçer’in doğum günü olduğunu öğrenince, Buğra’ya doğum günü pastası sürprizi yaptı. 
Doğum gününü diğer depremzede çocuklarla birlikte kutladı ve depremzede çocuklara oyuncak hediye etti.  
Milletvekili Gökcan,  Muğla’da bugün itibariyle yaklaşık 40 bin depremzedenin misafir edildiğine işaret ederek, “Depremzede kardeşlerimizi en iyi şekilde misafir etmek için Muğla Valiliğimiz koordinesinde Devletimizin tüm kurumları, belediyeler ve STK’larımız seferber olmuş durumda. Bu günleri el birliği ve dayanışmayla aşacağız” dedi.

AdminAdmin