SPOR
Giriş Tarihi : 17-01-2023 14:42   Güncelleme : 17-01-2023 14:44

Güreş İl Seçmelerinde Erkek Sporcularımızdan  Madalya Yağmuru..

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan 28 Aralık 2022 tarihinde ilçemiz de gerçekleşen güreş müsabakalarına Erkek Güreş Takımız 9 sporcu ile katılım sağladı.

Güreş İl Seçmelerinde Erkek Sporcularımızdan  Madalya Yağmuru..

9 sporcumuzun her biri  derece yaparak bizleri onurlandırdı.. Sporcularımızdan derece yapanlar 
41 kiloda Nevzat DEMİR  Gümüş  madalya, 55 kiloda Hayrullah  DEMİR Altın madalya , 57 kiloda Miraç KANAT Altın madalya  , 65 kiloda  Kenan EYGİ Altın madalya , 70 kiloda Kazım GÜVEN Altın madalya, 74 kiloda  Emin ÇATAK Altın madalya, 79 kiloda Osman ŞAHİN Altın madalya , 86 kiloda Mustafa GÜLDAĞ Altın madalya,  92 Kiloda  Osman KESER  Altın madalya alarak Türkiye Geneli düzenlenecek olan  müsabakalarda İlimizi  temsil edecekler.
Şampiyonada dereceye giren 8 sporcumuz 8 madalya ile müsabakalara damga vurdular. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcularımıza törenle madalyaları takdim edildi. 

 Erkek Güreş Takımı antrenörümüz Veli ER; "Aldığımız madalyalar benim için hepsi ayrı bir gurur oldu. Ben kendilerine, ailelerine ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum ve özellikle bize bizi bu yolda her zaman destek olan ve bizden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Kamil CEYLAN ’a sporcularım ve kendi adıma çok ama çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kararlı ve başarı odaklı çalışmanın şampiyonlukla taçlandığını belirten Başkan CEYLAN; ”Sporcularımız il Şampiyonası seçmelerinde aldıkları madalyalar ile yine bizleri gururlandırdı. Seçmelerden aldıkları derecelerle Türkiye geneli yapılacak olan müsabakalarda bizleri temsil edecek evlatlarımızı, ailelerini ve antrenörleri Veli ER ve Kenan AYDIN'ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ata sporumuz güreşin yaşaması ve sonraki nesillere aktarılmasında bizim için önemli bir görevdir. Milli sporumuzu desteklemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Güreş sporuna gönül vermiş her bir gencimizi bu yolda sonuna kadar destekliyoruz. Şampiyon güreşçilerimizin önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atmalarını temenni eder ve elde ettiği başarıları için takımımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin