MUĞLA
Giriş Tarihi : 04-05-2023 10:22

İSMAİL BAYKAL MARMARİSTE VATANDASLARA SESLENDİ..

Yeniden refah partisi 1.sira millet vekili adayi ismail baykal secim çalışmaları kapsamında marmariste vatandaslarla bir araya geldi.

İSMAİL BAYKAL MARMARİSTE VATANDASLARA SESLENDİ..

Yoğun bir kalabaligin oldugu gozlemlenen bulusmada ismail baykal milli gorusun mecliste oldugu bir donem hayal edin Bu bağlamda işçi memur emekli maaşlarında %100 zam yapacaklarını devlet bütçesini denk bütçe olarak organize edeceklerini hic hir kurumun gelirinden fazla harcama yapamayacak sistemi oluşturacaklarını bu vesile ile kamu giderinde buyuk bir kâr elde edilecegini bunuda milletin cebine refahlik olarak yansiyacagini ifade etti.
Parti politakalarini milli kaynaklarini anlatan ismail baykal, marmariste esnaflari da tek tek gezerek secimlerde bir oy yeniden refah a bir oyda cumhur baskani Recep Tayyip Erdoğan'a istedi.. 
ilce temaslarinin Stk ve dernek ziyeretleri ile tamamlayan baykal, aksam gec saatlerde Marmarisli Sma Tip 1 hastasi Zehra Dağ icin yardim kampanyasina katildi..
BİR FİDAN BİN UMUT
Sosyal medya İnstagram'dan canli yayin araciligi ile yardim kampanyasi baslatan ismail baykal Zehra dağ icin Fidan satin alarak bir fidan bin umut dedi. Tum teskilat uyelerinin hazir bulundugu gecede ismail baykal canli yayini surekli paylasarak Zehra'ya umut oldu. Secim sonuna kadar degil zehra nin tedavisine kadar kampanyaya katilacagini bildiren baykal zehra kizimizi ilacina kavusturacagiz zehra kizimiz da kosacak eglenecek ve sifa ile buyuyecek dedi tum herkezi kampanyaya katkiya davet eden ismail baykal ara ara bu tarz yayinlar araciligi ile zehra'nin yaninda olacagini ve yakindan takip edecegini bildirdi...
 İsmail baykal calismalar kapsaminda bugun Dalaman da vatandaslar ile bulusacak..

AdminAdmin