SPOR
Giriş Tarihi : 12-12-2022 15:33

İyi oyun iyi mücadele ve kazanan Milas'ın Efeleri

Büyük Erkekler 1. Ligi'nde Milas’ı temsil eden lig lideri Milas Belediyespor, lig ikincisi Alanya Belediyespor'u 3-2 yenerek haftayı 2 puan ve galibiyetle kapattı.

İyi oyun iyi mücadele ve kazanan Milas'ın Efeleri

Alparslan Endüstri Liginin ilk yarısının son maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkan Teknik Sorumlu Mehmet Akif Gürgen'in öğrencileri, iyi oyunlarının sonucunu maçtan galip ayrılarak aldı. Milaslı voleybol severlerin doldurduğu kapalı spor salonu tribünleri, Milas sesleriyle çınladı. Maçın ilk seti büyük bir çekişme içinde geçti. Her iki takımın oyunu tribünlerin maçı keyifle izlemesine neden oldu. Seti 31-29 konuk takım Alanya aldı ve maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette Milas'ın Efeleri iyi oyunlarını skora yansıttı ve seti 25-19 aldı ve skor 1-1 oldu. Maçın 3. seti yine mücadeleli ve heyecanlı geçti. Konuk takım mücadeleyi bırakmadı. Seti 25-23 alan Alanya maçta 2-1 öne geçti. Maçın 4.setinde her iki takımın mücadelesi devam etti. Seti ilçemiz takımı 25-23 aldı ve maçta yeniden 2-2 lik eşitlik geldi.

Maçın tie break setinde Milas'ın Efeleri müthiş bir mücadele örneği sergilediler. Rakibinden daha iyi bir oyun sergileyen Efeler seti 15-8 alarak maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldılar.

Bu galibiyetle Milas Belediyespor, 2 konuk takım Alanya Belediyespor ise 1 puanla sahadan ayrıldı. Milas Belediyespor sporcuları maç sonunda galibiyet sevincini kulüp başkanı Muhammet Tokat ve tribünden kendilerini durmadan destekleyen taraftarlarıyla paylaştı. Milas Belediye ve Kulüp Başkanı Muhammet Tokat, maç süresince tribünlerden sporcularını coşkuyla destekleyerek tribünde ki diğer voleybol severlere adeta amigoluk yaptı.

Maç sonunda sahaya inen başkan Tokat, sporcularını tek tek kutlayarak galibiyet sevincini kutladı.

Milas Belediyespor, Alanya Belediyespor lig maçı bitiminde Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat'a voleybol sporuna verdiği destek için teşekkür etti ve başkan Tokat'a bir plaket verdi. İlk yarıyı lider olarak kapatan Milas Belediyespor hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksinde ilk yarının ilk maçında deplasmanda 3-2 yenildiği Ürgüp Belediyespor ile karşılaşacak.

AdminAdmin