SİYASET
Giriş Tarihi : 25-05-2023 18:39

Kadem Mete Hızlı Başladı

Kadem Mete Hızlı Başladı

 

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, milletvekili seçilir seçilmez Türkiye Büyük Millet Meclisinde yemin etmeden bölgenin sorunları hakkında çalışmalara başladı. Düzayn ve Şenyayla Mahalleri arasında  yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete;

 "Vatandaşımıza vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz. İnşallah daha önce patika olan bu yol artık halkımızın daha rahat kullanabileceği modern bir yol olacak" dedi.

 Mete beraberinde AK Parti il başkanı Gültekin Akça ve Menteşe ilçe başkanı Eray Çiçek ile birlikte Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı yayla mahalleri Düzeyin ve Şenyayla Mahalleri arasında yapımı devam eden yol çalışmalarını yeri de inceledi. Milletvekili seçilir seçilmez hızlı bir şekilde Muğla ve ilçelerinin sorunları ile mücadeleye başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, bu yolun yapımının kısa sürede bitirilerek halkın kullanımına sunacaklarını kaydetti.

Muğla ve ilçelerinin sorunlarını çözmek için çok çalışacaklarını kaydeden AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, "Üzerinde bulunduğumuz ve yapımı devam eden yol çalışması Muğla ilimizin bir çok mahallesini birbirine bağlayan bir çalışma. 54 kilometre uzunluğundaki yolu 34 kilometrelere düşüren bir çalışma. Yolun Yılanlı bölgesindeki bölümü bir firma tarafından ihalesi alındı ve yapımı devam ediyor. Bu bölgede ise orman bölge müdürlüğümüze ait techizatlar ile yolun kaba yapım çalışması devam ediyor. Daha ağır yapım çalışması için de ihale yapılarak kalan bölüm yapılacaktır.”

Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunarak;

“Eğer ki Büyükşehir Belediyesi bu yolu kendi ağına almak isterse gerekli yardım yapılacaktır. Eğer ki istenmez ise de devletimiz kendi imkanları ile bu yolu tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacaktır" dedi.

AdminAdmin