MİLAS
Giriş Tarihi : 10-05-2023 14:35

Kadem Mete Milas Ve Bodrum'da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçelerinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti.

Kadem Mete Milas Ve Bodrum'da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

 

 

Mete, Milas ve Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf ve sivil toplum kuruluşları temsilcisi ve üyelerle bir araya geldi.

Milas Bodrum Havaalanı Taksi esnafı ziyaret eden Mete, hasbihal edip “hayırlı işler” diledi. Taksicilerin taleplerini dinleyen Mete, seçimlerden sonra yine bir araya geleceklerinin ifade etti.

Mete, Bodrum Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve üyelerle bir araya geldi.

Ege bölgesinde turizmci tek aday olduğuna dikkati çeken Mete, turizmde lisans yapmış ve otel işletmecisi olarak sektörün içinden geldiğini dile getirdi.

Mete, “Turizmci bir kardeşiniz Muğla’dan aday. Sizler gibi bende otelciyim. Sizler benim yaşadıklarımı ben sizlerin yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Turizm sektörünün kalbindeki bir işletmeci olarak sizi tanıyan ve anlayan bir kardeşinizi destekleyeceğinizden şüphem yok” değerlendirmesinde bulundu.

TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Yüksel Aslan ve üyelerle de bir araya gelen Mete, sohbet edip taleplerini dinledi.

Mete’ye seçim çalışmasında, Milas AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dalda, AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Osman Pala, Fatih Öztarakçı, Fahrettin Acar, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Tarık Taşdemir, Bodrum SKM Başkanı Nejmettin Çiftçi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin