MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-05-2023 12:26

Kadem Mete Ula ve Menteşe'de seçim çalışmalarına devam etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Ula ve Menteşe ilçelerinde 14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kadem Mete Ula ve Menteşe'de seçim çalışmalarına devam etti

 

Mete, Ula ve Menteşe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf, sivil toplum kuruluşları, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ula’da esnaf ziyaretleri yapan Mete, hayırlı işler diledi. Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Çelik ve Ula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Çatak’ı da ziyaret eden Mete, sohbet edip taleplerini dinledi.

Mete, Menteşe ilçesinde, S.S. Muğla Ata Küçük Sanayii Sitesi Yapı Kooperatifi Ayhan Çay ve üyelerle bir araya gelerek projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli onuruna verilen akşam yemeğine katılan Mete, seçimlerde başarılar diledi. 

Akçaova ve Yeşilyurt mahallelerinde halk buluşması programına katılan Mete, seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Yeşilyurtluların ilgi gösterdiği Mete, seçimlerden sonra Menteşe ilçesinde ilk teşekkür ziyaretini Yeşilyurt’a yapacağını kaydetti.

Mete’ye seçim çalışmasında, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Ula Belediye Başkanı Özay Türker, AK Parti ilçe Başkanı Özer Yılmaz, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin