MARMARİS
Giriş Tarihi : 27-03-2023 12:40

Kadın ve Sanat Festivalinin Geliri Depremzedelere

Marmaris'te Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali kapsamında karma resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kadın ve Sanat Festivalinin Geliri Depremzedelere

Armutalan Kültür Merkezi'nde açılışı sırasında sergide yer alan tabloların gelirleri depremzedelerin kullanımı için satışa çıkarıldı.

Festivalin onur konukları arasında emekli eğitimci, yazar ve ressam Aysu Günay, ressam Nevin Güven, müzikolog, yapımcı ve solist Serap Yenici ve sanatçı Yelda Cavga bulunurken, festival ödülleri ise Marmaris Belediye Başkanı Vekili Zülal Akyüz tarafından takdim edildi.

Komite organizasyonu başkanı ve sinema sanatçısı Selma Sonat, serginin beğeni ile takip edildiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ayrıca, depremzedeler kullanımlarına satışa çıkan tabloların ilgi görmesinden de mutluluk duygularını ifade etti. Sergi, 31 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kadın ve Sanat Festivali, Marmaris'te her yıl düzenlenen önemli bir etkinlik. Bu yıl 18'inci kez yaşadığı festivalde, kadınların sanat dünyasının daha fazla yerlerine ve eşyalarını sergilemelerine olanak sağlamak için düzenleniyor. Sergilenen tabloların depremzedeler kullanımlarına satışa çıkarma, yürütmenin kullanım ve önemini arttırarak, harcamaları oluşturmaya yardımcı oldu.

​​​​​​​

AdminAdmin