KAVAKLIDERE
Giriş Tarihi : 06-03-2023 15:40

Kavaklıdere’de Bozulan Yollara Anında Müdahale Ediliyor

Kavaklıdere Belediyesi, halkın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Demir'in öncülüğünde yürütülen hizmetler kapsamında, Aralık ayı sonunda tamamlanan doğalgaz çalışmaları esnasında zarar gören kilitli parke kaplamalarının hızlı bir şekilde yenilenmesi için çalışmalar başlatıldı.

Kavaklıdere’de Bozulan Yollara Anında Müdahale Ediliyor

Menteşe Mahallesi'nde bulunan Atatürk Caddesi'nde meydana gelen deformasyonlar nedeniyle halkın sıkıntı yaşamaması için Ocak ayı içerisinde hemen başlatılan 9.000 m2'lik kilitli parke çalışmaları tamamlanma noktasına getirildi. Bu sayede, halkın güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlaması amaçlanıyor.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizim amacımız, halkımızın sıkıntı yaşamasını önlemek ve hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek. Bu kapsamda, doğalgaz çalışmaları sırasında zarar gören kilitli parke kaplamalarını hemen yenileme kararı aldık. Halkımızın daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Kavaklıdere Belediyesi, hizmetleriyle vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Başkan Mehmet Demir'in liderliğinde yürütülen çalışmalar, halkın beklentilerine cevap vermek için hız kesmeden devam ediyor.

​​​​​​​

AdminAdmin