FETHİYE
Giriş Tarihi : 29-05-2023 16:11

Kavgacı başkan yine sahnede!

Fethiye’nin trafikte bir tatilcinin aracına zarar verdiği ve tehdit ettiği, kendisini sosyal medyadan eleştiren kişiye dakikalarca küfrettiği iddiaları ile gündemden düşmeyen  CHP’li Başkan Alim Karaca, bu kez de Cumhurbaşkanlığı seçimi sonunda bir vatandaşa saldırdığı iddiası ile gündeme geldi.

Kavgacı başkan yine sahnede!

İlçede bir vatandaş, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminin ardından sokakta yürüdüğü sırada CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve yanındaki bir kişinin saldırısına uğradığını ileri sürdü. Vatandaş konuyla ilgili Başkan Karaca ve yanındaki şahıstan şikayetçi olacağını bildirdi. 
GERGİNLİK YAŞANDI
Cumhur ittifakı AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Fethiye’de birbirine yakın olan CHP ve AK parti ilçe teşkilatları arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.
AK Parti İlçe binası önünde Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferinin açıklanmasının ardından yoldan geçen ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin sarf ettiği sözler üzerine bina önündeki bir grup genç, şahsın peşinden koştu. Yakın olan CHP ilçe binası önünde iki grup arasında gerginlik yaşandı.
Çevik kuvvet ekibi de CHP ilçe binası önünde geniş güvenlik önlemi aldı. 
AK partili gençler daha sonra 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atarak AK Parti ilçe binası önüne doğru geri döndü. 
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri daha sonra trafiği bir başka sokaktan yönlendirip gerginliğin artmasını önledi.
“ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM” 
CHP ilçe binası önünde meydana gelen olay ile ilgili olarak, Salih Eroğlu isimli vatandaş, sokakta CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve yanındaki bir şahsın kendisini darp etmeye çalıştığını iddia etti.
Eroğlu, Karaca ve yanındaki şahsın saldırısını çevredeki vatandaşların önlediğini, konu ile ilgili şikayetçi olduğunu ifade etti.
Eroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Alim Karaca ve bize olayları yatıştırdıktan sonra arabamıza giderken kafa atmaya çalışan zavallı arkadaştan davacı olacağız. Hayatımız boyunca dik durduk.” ifadelerine yer verdi.
12 DAKİKA KÜFRETMİŞTİ
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, daha önce de kendisini Facebook'tan eleştiren Serkan Yalnız'ı messenger üzerinden arayıp 12 dakika boyunca küfür etmiş, partisi CHP tarafından disiplin kuruluna sevk edilmişti.
TRAFİKTE VATANDAŞIN ARACINA ZARAR VERMİŞTİ
Bu olaydan önce de trafikte tartıştığı vatandaşı kovalamış, tehditler savurarak, aracına zarar vermiş, vatandaşın şikayeti üzerine Karaca ‘mala zarar verme’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit'ten ifade vermişti.

AdminAdmin