MİLAS
Giriş Tarihi : 05-12-2022 11:32

Kaya partisinden istifa etti

Kaya partisinden istifa etti

Kaya partisinden istifa etti
AK Partide uzun süredir çeşitli görevlerde bulunan Hasret Kaya hem ilçe yönetim kurulundan hemde partisinden istifa etti..
AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasret Kaya istifa etti. AK Partide Milletvekili Aday Adaylığı ile tanınan akabinde İl Yönetim Kurulu Üyeligi, ilçe yönetim Kurulu Üyeligi ve etkin siyasi kimliği ile görevler alan Hasret Kaya dün yaşanan ziraat odası delege seçiminin ardından partisinden istifa etti. 
Milas Ziraat Odası seçimlerinde aldığı oyla dikkatleri üzerine çeken ve bu dönemin güçlü adayları arasında yer alan Kaya dün yaşanan delege seçimlerinde mahallesinden aday olmuş ancak sandıktan yenilgi ile delege çıkamamıştı.
Uzun süredir parti içi sıkıntıları sık sık dile getiren gerektiğinde de eleştiren Kaya yapılan tüm uyarılara, eleştirilere rağmen herhangi bir düzeltmenin olmadığını düşündüğünü ifade etti.
Parti içindeki özverili çalışmalarına rağmen yeterli desteği görememenin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden 
Hasret Kaya, "son dönemde milas'ta dava çıkarlarından ziyade şahsi çıkarların ön plana çıkarması sonucunda uzun süredir mensubu olduğum partime gönül veren seçmenin isteklerini cevap veremez hale geldim.Sonuç itibariyle davanın zarar görmemesi ve partili hemşehrilerime karşı daha fazla zorda kalmamak için istifa ediyorum"
Kaya'nın başka bir partiye geçip geçmeyeceği ise bilinmiyor.

AdminAdmin