MUĞLA
Giriş Tarihi : 02-10-2022 18:50

Köyceğiz'de 4.8 Büyüklüğünde Deprem Oldu

 Köyceğiz'de 4.8 Büyüklüğünde Deprem Oldu

 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Muğla Köyceğiz'de  saat 13.58’de 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. 
Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.6 olduğunu duyurdu.
Yaşanan depremin ardından AFAD'tan yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Muğla. Köyceğiz ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibariyle olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadeleri yer aldı.
[16:51, 02.10.2022] Osman Akça: Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM’in 27. Dönem 6. Yaşama Dönemi resepsiyonuna katıldı. 
Milletvekili Gökcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni yasama döneminin hayırlı olmasını diledi.
Gökcan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi 'Hakimiyet kayıtsız şartsız Milletindir' Demokrasinin beşiği olan Gazi Meclisimizde verilen resepsiyonda Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop tebrikleri kabul etti. Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım,  Meclis Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili arkadaşlarımızla resepsiyona katılarak, güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Yeni yasama dönemi Muğlamız ve ülkemiz için hayırlı olsun."

AdminAdmin