MİLAS
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:13

"Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" Finali Milas’ta Gerçekleşti

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl  Milas Şehit Murat İnci A.i.H.L. Proje Okululunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Genç Sâda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" Muğla İl finali Milas Halk Eğitim Merkezinde yapılan programla gerçekleştirildi.

Yarışmada lise kategorisinde birinci olan Milas Şehit Murat İnci AİHL öğrencisi Ömer Kapçı' ya ödülü, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke tarafından verildi.

Yarışmanın ortaokul kategorisinde birinci olan Fethiye Mehmet Akif Ersoy İHO öğrencisi Polat' a ödülü Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay tarafından verildi.

Yarışmada ikinciliği ortaokul kategorisinde  Milas Şehit Murat İnci İHO öğrencisi Semih Şahin ve lise kategorisinde ise Fethiye Mehmet Akif Ersoy AİHL öğrencisi Muhammed Berat Polat kazanırken, öğrencilere ödülleri Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın tarafından verildi.

Ortaokul kategorisinde üçüncü olan Yatağan İHO öğrencisi Muhammed Ali Kubilay ve lise kategorisinde üçüncü olan Fethiye AİHL öğrencisi Ömer Faruk Çetinkaya’ ya ödülleri yarışma seçici kurulu başkanı Dr. Ramazan Özkal tarafından verildi.

​​​​​​​

AdminAdmin