BODRUM
Giriş Tarihi : 19-12-2022 12:28

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR GEÇİT VERMİYOR

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR GEÇİT VERMİYOR

LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR GEÇİT VERMİYOR
Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü TVF Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta ikinci yarı ilk maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor Coenda Medical’i deplasmanda 3-1 yenerek altı maçlık galibiyet serisine bir yenisini ekledi. 
Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü ilk seti 16-25 üstünlükle tamamladı, ikinci sette Bodrum Belediye Spor’un 25-20’lik skorla durumu 1-1 yaptı. Deplasmanda oynamasına rağmen son iki seti 23-25 alan Fethiye temsilcimiz maçı 3-1 alarak puanını 8’e yükseltti. Bu skorla grupta namağlup olarak liderliğini koruyan Bodrum Belediyespor ligdeki ilk yenilgisini Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü karşılaşmasında almış oldu.
Grup’ta averaj ile ikinciliğini koruyan Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, zorlu maçta yeni transferleri ve takım uyumu ile göz doldurdu. 
Kulüp başkanı Buğra Kaan Günay oyuncuları ve antrenörleri tebrik ederek şu açıklamalarda bulundu: ‘Bodrum Belediye Spor ile yüksek tempoda geçen maçı  deplasmanda kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ligde şu an çok iyi bir konumdayız, performans olarak da daima ileriye gidiyoruz. Bu çalışmalar da skor olarak tabelaya yansıyor. Tüm bu sürecin yanı sıra bizi omuzlayan Yönetim Kurulumuzun emeklerinin de karşılığını alabilmek çok önemli, kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fethiye’nin gururu Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’nün daha yukarılarda görmek için çalışmaya devam edeceğiz.’
Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü 25 Aralık Pazar günü saat 15.30 Beşkaza Spor Salonu’nda Aydın Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak.

AdminAdmin