MARMARİS
Giriş Tarihi : 03-03-2023 12:31   Güncelleme : 03-03-2023 12:36

Marmaris Belediyesinden Çocuklar İçin Önemli Protokol

Marmaris Belediyesi, çocukların küçük yaşta sanat ve bilişim dünyası ile tanışarak temel eğitim almalarını sağlamak amacıyla önemli bir protokole imza attı. Marmaris Kültür ve Sanat Derneği, Üretim Çocuklar Akademisi Derneği ve Eğitim-Sen Marmaris Şubesi ile imzalanan ortak protokol, eğitimde fırsat eşitliğini yakalamak adına çalışmalar gerçekleştirecek.

Marmaris Belediyesinden Çocuklar İçin Önemli Protokol

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, özellikle kırsal mahallelerde yaşayan ve görsel sanatlar, müzik, robotik kodlama, yazılım gibi konulara yeteneği olan ancak bu hizmetlere erişim imkanı bulamayan tüm çocuklar için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Belediye, bu protokolle çocukların sanat ve bilişim dünyasına erişimini kolaylaştıracak ve onları geleceğe hazırlayacak.

Marmaris Belediyesi, çocukların eğitimine büyük önem veriyor. İmzalanan protokolle birlikte, çocukların erken yaşta sanat ve bilişim dünyası ile tanışarak temel eğitim almaları hedefleniyor. Kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar başta olmak üzere tüm çocuklara eşit fırsatlar sunulacak. Başkan Oktay, tüm katılımcılara teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

AdminAdmin