MARMARİS
Giriş Tarihi : 22-05-2023 16:21

Marmaris Yat Limanında Kriz ve Skandallar Bitmiyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin, geçtiğimiz yıl 33 Milyon 656 bin TL'ye özel bir şirkete ihaleye verdiği ancak yılan hikayesine dönen Marmaris Yat Limanı işinin teslim tarihi 150 takvim gün olmasına rağmen aradan aylar geçti fakat iş bitirilemedi.

Marmaris Yat Limanında Kriz ve Skandallar Bitmiyor

İş bitirilememesi beraberinde kaos, kriz ve skandalları da getirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı başlatılan ve bitemeyen Marmaris Yat Limanı yılan hikayesine döndü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 33 Milyon 656 bin TL bütçeli Marmaris Yat Limanı çalışmaları henüz bitemedi. Esnaf, vatandaş, turist, STK ve siyasi partiler tarafından da birçok kez tepki gören yat limanı çalışmasında neticeye gelinilemedi.

Çevredeki işletmecilerin kabusu haline gelen Marmaris Yat Limanı’nda geçtiğimiz ay Marmaris ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında gerginlik çıktığı öne sürülmüştü. Bu iddianın sebebi ise; çalışmaların bir an önce bitirilmesi amacıyla Marmaris Belediyesi’nin işgücü desteği vermek istediği fakat Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkililerince bunun kabul edilmediği, bu nedenle de limanın girişlerinin iş makineleriyle kapatıldığı şeklinde kamuyonu yansımıştı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl Ekim ayında özel bir şirkete ihaleye verdiği Marmaris Yat Limanı’nda ki çalışmalar, turizm sezonu başlamasına rağmen bitmeyince yine Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ki işçilerin limanda çalışmaya başladığı ileri sürüldü.

​​​​​​​

AdminAdmin