BODRUM
Giriş Tarihi : 04-05-2023 13:45

Mete: ‘’Hiçbir Zaman Hayal Tüccarlığı Yapmadık’’

AK Parti Muğla milletvekili adayı Kadem Mete bazı açılışlara katılmak ve seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’u ziyaret etti.

Mete: ‘’Hiçbir Zaman Hayal Tüccarlığı Yapmadık’’

Bodrum'da çeşitli açılışlara katılan Mete, Turgutreis su artıma tesisi açılışına ve Yalıkavak Küdür mera açılış şenliğine katıldı. Mete, burada yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar AK Partinin ne söz verdiyse yaptığının göstergesidir bu açılışlar. AK Partimizin vizyonu geleceği görüşü herkesin bildiği bir gerçek. Önümüzdeki dönemde de ülkemiz için Muğla için bir çok projenin hayata geçeceğini vatandaşlarımız bilmelidir" ifadelerini kullandı.

Turgutreis Engelliler Vakfının engelli vatandaşlara yönelik eğitimlerine katılan Mete, burada yaptığı konuşmada, "Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Eğitim ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için onlara her daim desteğimiz devam edecek" diye konuştu.

Daha sonra Turgutreis esnaf ziyaretinde bulunan Mete, esnafın sorularını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Ardından Mardin'in Bodrum'da yaşayan kanaat önderleriyle bir araya gelen Mete, burada Mardinli vatandaşların kendisine gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Bodrum ilçe teşkilatının hazırladığı programa katılan Mete, "14 Mayıs seçimlerin önemini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Karşımızda herkese yardımcılık koltuk dağıtan bir görüş var buna da parlementer sistem diyorlar. Koltuk sayısını artırmaktan, sağa sola makam dağıtmaktan, bir de elleriyle kalp işareti yapmaktan başka hiçbir konuda anlaşamıyorlar. Biz siyasi hayatımızın hiçbir döneminde hayal tüccarlığı yapmadık, yalana bulaşmadık, milletimize yapmayacağımız bir şeyi asla söylemedik. Bundan sonra da dürüst ve samimi şekilde çalışarak milletimizi hedefleriyle buluşturmayı sürdüreceğiz.’’ dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin