MİLAS
Giriş Tarihi : 29-09-2023 19:10

Mevsimsel Bakım Çalışmaları Başladı

Milas genelindeki ağaç ve çalı gruplarının kente daha estetik görüntü kazandırması amacıyla Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe birimi tarafından başlatılan budama çalışmaları, birime bağlı personelin özverili çalışmaları ile gerçekleştiriliyor.

Mevsimsel Bakım Çalışmaları Başladı

Çalışmalar doğrultusunda park, mesire alanı, ağaçlandırma sahaları, kavşak ve yol kenarlarında bulunan ağaçların form budaması yapılıyor.

Milas Belediyesi ekiplerince yürütülen budama çalışmaları ile ağaçların doğru ve estetik bir şekilde şekillendirilmesi sağlanarak, ağacın sağlığının ve dayanıklılığının artırılması hedefleniyor.

Çevre düzenleme ve bakım çalışmalarıyla, ilçe halkının doğayla iç içe yaşamasını sağlayarak yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Milas Belediyesi, öte yandan da estetik açıdan güzel ve düzenli yeşil alanlar oluşturarak ilçenin güzelleşmesine ve mahalle sakinlerinin daha sağlıklı bir çevrede yaşamasına katkıda bulunuyor.

Güven Park, 29 Ekim Parkı, Sultan Park, Kuyulu Park, Boğaz Kent Parkı, Efe Kent Parkı ve Menteş yürüyüş yolundaki ağaçların budama çalışmalarını tamamlayan ekipler, kent merkezi ve çevre mahallelerdeki budama çalışmalarını iş programına göre sürdürmeye devam edecek.

​​​​​​​

AdminAdmin