MUĞLA
Giriş Tarihi : 19-07-2023 12:07

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat: Türkiye bizimdir herkes Türkiye’dir!

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat: Türkiye bizimdir herkes Türkiye’dir!

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat: Türkiye bizimdir herkes Türkiye’dir!

  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (Feto) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunulan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yürüyüş düzenlendi.

 

 

  MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat programda bir konuşma yaptı. Başkan Akarfırat: 
"Türk asrının arifesinde, Türk devletine çelme takmaya çalışan çaşıtlar en başta “Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben” diyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve onun yol arkadaşlarının sarsılmaz iradesine toslayacaklardır.

 


  MHP İl Başkanı Akarfırat sözlerine şöyle devam etti.


  Sayın Valim, Değerli Protokol, Kıymetli hemşerilerim hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 


  Böylesine anlamlı bir gecede, kelimelerle ifade edilemeyecek kadar önemli bir hadisenin yıl dönümünde sizlerle birlikte olmaktan, buradaki bu birlik ve beraberlik görüntüsüne şahitlik etmekten, sizlerle aynı safta yer almaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. 

Kıymetli hemşerilerim;

  Bundan tam 7 yıl önce Marmaris’imiz başta olmak üzere Muğla’mız Türk milletinin kader anlarından birisine şahitlik etmiştir. 


  Kadim tarihi boyunca birçok badire atlatan Türk milleti; 15 Temmuz 2016 tarihinde eşine az rastlanır bir işgal girişimiyle karşı karşıya kalmış, FETÖ’cü eli kanlı teröristler burada, Marmaris’te, Türk milletinin iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunmuşlardır. 

  Ne mutlu ki hainler amaçlarına ulaşamamıştır. 
  Ne mutlu ki Türk milleti bedel ödeyerek kazandığı demokrasisine sahip çıkmıştır. 
  Ne mutlu ki; Türk milleti ihanete canı pahasına dur demiş, hain işgal girişimine geçit vermemiştir. 

  Demokrasiye sahip çıkan, haine dur diyen, Türk Bayrağının altında toplanan, FETÖ’cü işgal girişimine geçit vermeyen bu büyük iradenin önünde bir kez daha hürmetle eğiliyorum. 

  Fırsat bulmuşken bir hususu daha sizlerin huzurunda dile getirmek istiyorum:

  Dün FETÖ’nün işgal girişimine sessiz kalanlar, darbe gecesi nerede olduğu meçhul olanlar, bugün FETÖ’nün ihanetini unutturmaya çalışanlar, FETÖ ihanetini sıradanlaştırıp FETÖ’cülerden mağdur çıkartmaya çalışanlar şu söyleyeceklerimi iyi işitsinler: 

 


-Ne 15 Temmuz hain darbe girişimini unutacağız ne de FETÖ’cü alçakların şehit ettiği 251 kahraman vatan evladını unutacağız!  

-Ne Türk milletinin ekmeğini yiyip, Türkiye cumhuriyeti Devletinin havasını soluyup, bu topraklara ihanet eden hainleri unutacağız, ne de onların karşısında canı pahasına duran şehit olmaya hazır, gazilik şerefine nail olmuş 2196 kahraman gazimizi unutacağız!

-Bu topraklarda yeniden kirli plan yapanlara fırsat vermeyecek, 15 Temmuz gecesi sessiz çığlıkların sesi olan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi ÖLÜRSEK DE ADAM GİBİ ÖLECEĞİZ! 

 

  Unutulmasın: 

-15 temmuz hainler için karanlık bir gece, birliğine ve dirliğine sahip çıkanlar için ise övünç berat gecesidir. 

-15 Temmuz Türk milletine hasım olanlar için hayal kırıklığı, milletinin birliğine, devletinin dirliğine sıkı sıkıya bağlı olanlar için asırlar sonrasında dahi anlatılacak destansı bir zaferin adıdır. 

-15 Temmuz şehitlerimizin, gazilerimizin emekleriyle bugünlere gelen Türkiye’ye göz diken, Müslüman görünümlü bir papazın, şühedanın emanetine sahip çıkan vatan evlatlarının önünde diz çöktüğü gündür. 


  Biliyoruz ki; 
Hesap yapanların hesapları boşa çıkmış olsa da, ihanet kol gezmeye devam etmekte, kriptolar hücrelerinde zaafa düşmemizi beklemektedir. Bundan dolayıdır ki gaflete düşmeyeceğiz. 
-Türkiye ile hesabı olanlar ilk önce Türk milliyetçilerini karşılarında bulacaktır.


-Türk milletine tuzak kuranlar ilk önce Ülkücü Hareketi karşılarında bulacaktır. 


-Türk asrının arifesinde, Türk devletine çelme takmaya çalışan çaşıtlar en başta “Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben” diyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve onun yol arkadaşlarının sarsılmaz iradesine toslayacaklardır. 

  Tehditlere kulaklarımız tıkalı tuzaklara ise karnımız toktur. 
  Fitne ekip çıkar bekleyenlere son sözüm şudur: 
  Türkiye bizimdir herkes Türkiye’dir! 

  Bu vesileyle hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize hayatlarının geri kalanında huzurlu bir ömür diliyor, tarihi şan ve şerefle dolu olan siz değerli Türk milletinin önünde hürmetle eğiliyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun. Sağ olun var olun.

AdminAdmin