MİLAS
Giriş Tarihi : 07-02-2023 20:55

Milas Afet ve Acil Durum Yönetimi Toplandı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, depremde zarar gören vatandaşlara yapılacak yardımlarla ilgili olarak STK ve oda başkanları ile Milas Acil ve Afet Durum Yönetim Merkezinde bir araya gelerek koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Milas Afet ve Acil Durum Yönetimi Toplandı

Toplantıya Milas Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kurt, Milas Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Birol Beşirli, Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Mehmet Günlük, Milas Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal, Esnaf Sanaatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Koop. Başkanı Kamil Gül, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Muğla SMM Odası Milas Temsilcisi Ahmet Akbaş, Milas İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ali Avcı, Milas Jeoloji Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı İsmail Altın, Milas Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Temsilcisi Tolga Ay katıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında STK yöneticilerine bilgi veren Kaymakam Böke; vatandaşlarımızdan gelecek nakdi yardım taleplerinin AFAD Başkanlığının kurumsal hesaplarına, ayni yardımların ise Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve kayıt altına alınıp sınıflandırılmalarına müteakip AFAD koordinesinde deprem bölgelerine gönderilen Merkeze yapılabileceğini ifade etti.

Toplantının ardından Milas Kaymakamlığı koordinesinde Milas Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan 4 tır dolusu yaşam malzemesi deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere yolcu edildi.

AdminAdmin