MİLAS
Giriş Tarihi : 19-01-2024 13:44

MİLAS BELEDİYESİ ÇOCUK OYUN EVİ’NDE KARNE HEYECANI

MİLAS BELEDİYESİ ÇOCUK OYUN EVİ’NDE KARNE HEYECANI

 

 

Çocuklara kreş hizmeti sunan Milas Belediyesi Çocuk Oyun Evi’ndeki “Sevgi Gemisi” ve “İnci Taneleri” sınıflarında eğitim öğretim gören çocuklar ilk dönemi tamamladı. Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bu özel gün dolayısıyla öğrencilere ve öğretmenlere “İyi tatiller” dileklerini iletti.

Milas Belediyesi bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının zihinsel, bedensel, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla hizmete açılan Çocuk Oyun Evi’nde eğitim öğretim gören çocuklar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci dönemini tamamlayarak karne heyecanını yaşadı.

BAŞKAN TOKAT’TAN “İYİ TATİLLER” MESAJI

Karne alan çocukların heyecanına ortak olarak öğrenciler ve öğretmenlere “İyi tatiller” dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk dönemini geride bırakan geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve onların yoluna ışık tutan tüm öğretmenlerimize keyifli ve sağlıklı bir tatil diliyorum.

Sevgili çocuklar, sizler birer umut ışığısınız. Geleceğimizin teminatı olarak sizlere düşen büyük sorumlulukların farkında olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerin başarıları, geleceğimizin parlaklığını belirleyecektir. Bu nedenle, eğitim yolculuğunuzun her anını en iyi şekilde değerlendirerek, bilgi ve becerilerinizi geliştirmeye devam etmenizi temenni ediyorum. Milas Belediyesi olarak, her zaman yanınızda olduğumuzu hissetmenizi istiyoruz. Sizlere sağlıklı, mutlu ve neşeli bir tatil diliyor; ikinci dönemde de başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum.” mesajını yayınladı

AdminAdmin