MİLAS
Giriş Tarihi : 20-10-2023 19:49

Milas Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor…

MİLAS’IN DÖRT BİR YANINI 100. YILIN GURURU SARACAK

Milas Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor…

Milas Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşku ve gururla kutlamak için Milas merkez ve çevre mahallelerinde kortej yürüyüşleri ve konserler düzenleyecek. 

Milas, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıldönümünü adına yakışır etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmış olmanın gururunu, Milas’ın dört bir yanında gerçekleştireceği etkinliklerle vatandaşlarla buluşturacak olan Milas Belediyesi, bir yandan birlik ve dayanışma duygularını güçlendirmeyi hedeflerken, bir yandan da halkın bir araya gelerek bu büyük günün coşkusuna ortak olmasını sağlamak için hazırlıklarına devam ediyor.
29 Ekim Pazar günü, Milas Atapark, Kıyıkışlacık, Güllük ve Selimiye’de gerçekleşecek etkinlik programı kapsamında saatler 19.30’u gösterdiğinde sokaklar fener alaylarıyla aydınlanacak olup saat 20.30’da ise eş zamanlı olarak dört noktada konserler düzenlenecek.
Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşamak için tüm vatandaşları Atapark, Kıyıkışlacık, Güllük ve Selimiye’de gerçekleştirilecek fener alaylarına ve konser meydanlarına davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet devrimlerinin ışığında geçirdiğimiz 100. yılımızı sizlerle birlikte geçirmek bizler için büyük bir heyecan ve gurur kaynağı olacaktır. Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında da Cumhuriyet'i korumayı, değerlerine sahip çıkmayı sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı şöyle:
Milas Atapark; 19.23 Harmandalı, 19.30 Fener Alayı, 20.00 Koray Avcı Konseri
Kıyıkışlacık Açıkpazaryeri; 19.30 Fener Alayı, 20.00 Tolga Çandar Konseri
Güllük Belediye Meydanı; 19.30 Fener Alayı, 20.00 Ali Altay Konseri
Selimiye Belediye Meydanı; 19.30 Fener Alayı, 20.00 Cevdet Bağca Konseri

AdminAdmin