MİLAS
Giriş Tarihi : 23-03-2023 13:33

Milas Ziraat Odası Başkanı Ankara'da

Muğla Ziraat Odaları İl Kongresini gerçekleştiren ve genel merkez delegelerini belirleyen Muğla Ziraat Odaları, Ankara'da Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti.

Milas Ziraat Odası Başkanı Ankara'da

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, Menteşe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaretinde tarımsal üretim ile ilgili yaşanan sorunları dile getirdiler.

Muğla’da ki en büyük ziraat odası ve en çok üyesi bulunan Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar, Muğla'da tarım sektöründeki sorunlara dikkat çekerek Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaretlerinde konuya değindi. Ziyarette tarımsal üretimde yaşanan sorunlar ve çiftçilerin karşılaştığı zorlukları dile getirerek bu zorlukların çözümünde işbirliği ve dayanışma vurgusu yaptı.

Akar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin tarım sektöründeki önemli bir temsilcisi olduğunu belirterek, Muğla'da gerçekleştirilen kongrelerin bölgedeki çiftçilerin sorunlarına çözüm üretmek adına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Milas Ziraat Odası Başkanı Akar ile yaptığı görüşmede: ‘’Milas Odamız Muğla’da ki en önemli, en büyük odamız konumunda bu sebeple Kahraman Akar Başkanımızın sorun ve çözüm önerileri bizler için çok önemlidir. Kendisini ayrıca tebrik ederek sorunlarımızın çözümünde kendisiyle fikir alışverişlerimizin devam edeceği görüşündeyim. Muğla'da gerçekleştirilen kongrelerin Muğla'ya ve ülke tarım sektörüne hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin