BODRUM
Giriş Tarihi : 04-09-2023 15:17

Milaslı Muhtar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Milaslı Muhtar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Milaslı Muhtar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Fesleğen Mahallesi Muhtarı Erkan Kaba, öğle vakti meydana gelen trafik kazasında can verdi. Kazada hatalı sollama yapan araç kaba'nın motorsikletine çarptı.


Kaza, Farilya Mahallesi'nde meydana geldi. Gündoğan'dan Torba istikametine doğru seyir halinde olan ve iddiaya göre hatalı sollama yapan 54 BU 904 plakalı cip, karşı istikametten gelen Erkan Kaba'nın yönetimindeki 48 ALD 532 plakalı motosiklete çarptı.


Kazada motosiklet sürücüsü Erkan Kaba ağır yaralandı. İhbarın ardından olayın yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucu Erkan Kaba'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.


Jandarma ekipleri olay yerinde ve çevrede inceleme yaptı. İncelemenin ardından Erkan Kaba'nın cenazesi Bodrum Belediye Cenaze Hizmetleri aracıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Erkan Kaba, Milas'ın Fesleğen Mahallesi Muhtarı olarak görev yapıyordu ve Gündoğan'da tekne kaptanlığı yapıyordu. 


Kaza sonucu cip sürücüsü jandarma ekipleri gözaltına alındı ve karakola götürüldü.


33 yaşındaki Erkan Kaba'nın vefat haberi, ailesi başta olmak üzere yakınlarını ve sevenlerini büyük bir üzüntüye boğdu. Kaba'nın cenazesinin Fesleğen Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

AdminAdmin