MİLAS
Giriş Tarihi : 02-05-2023 15:36

Milas’ta Coşku Dolu 1 Mayıs Kutlaması

Milas Belediyesi’nin 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla düzenlediği Bando eşliğindeki kortej yürüyüşü ve Moğollar konseri, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Milas’ta Coşku Dolu 1 Mayıs Kutlaması

Milas Belediyesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Zengin repertuar ve kostümleri ile tanınan Bando Buffo ekibi, Milas’ın çeşitli mahallelerinde konser düzenledi. Öğle saatlerinden itibaren Selimiye, Bafa ve Güllük’te konser düzenleyen, vatandaşların da katılımıyla yürüyüş yapan Bando Buffo, Milas’a adeta renk kattı.

Saat 19.00’da ise Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde yurttaşlarla bir araya gelen bando ekibi, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın coşkuyla kutlanmasını sağladı. Bando Buffo ekibi ile birlikte kortej yürüyüşü gerçekleştiren vatandaşlar, ellerinde bayraklarla Milas sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu ve bandonun coşkulu temposuna eşlik etti. Yürüyüşe katılamayan vatandaşlar ise evlerinin balkonundan bando ekibini selamladı. Bando ekibinin coşkulu performansı, Atapark Meydanı’nda 10. Yıl Marşı’nın çalınmasıyla sona ererken, yurttaşlardan yoğun alkış aldı.

Anadolu rock müziğinin güçlü ekibi Moğollar ise, akşam saatlerinde Milas’ta yaşayan vatandaşlarla buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde Moğollar ekibi; Devlerin Aşkı, Dinleyiverin Gari, Namus Belası, Yolum Seninle, Bir Şey Yapmalı’ gibi birçok eserini seslendirdi. Moğollar ekibine çiçek takdim eden Milas Belediye Başkan Vekili Cemil Zeybek, Moğollar ekibi ve konsere katılan vatandaşlara teşekkür ettikten sonra 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

​​​​​​​

AdminAdmin