MİLAS
Giriş Tarihi : 13-03-2023 05:06

Milas’ta Depremzede Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi, Milas Belediyesi'nin desteğiyle Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan depremzede çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Milas’ta Depremzede Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Milas’ta KYK’da misafir edilen depremzede çocuklar palyaço gösterileri, çocuk oyunları, müzikler ve Hacivat ve Karagöz ile gönüllerince eğlence dolu bir gün yaşadılar.

TSD Milas şubesinden yapılan açıklamada, felaketin izlerini taşıyan ve moralleri bozuk ailelerin en büyük sorunlarından biri de çocuklarının vakit geçirip eğlenebileceği yeterli alanların olmamasıydı. Şube olarak çocuklarımızın bir nebze de olsa yüzünü güldürmek için harekete geçme kararı aldık. Depremin ardından yurtta kalan engelli çocuklarımızın ihtiyaç duydukları malzemeleri kendilerine ulaştırarak çeşitli hediyeler ve oyuncaklar vererek onlara karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeyi amaçladık denildi.

TSD Milas şubesi başkanı Hüsnü Tevşi: ‘’ Milas Belediyesi Mişti tiyatro ekibinin destekleriyle çocuklarımızı palyaço, müzik,  oyunu ve hacivat karagöz oyunlarıyla, balonlarla mutlu etmeye çalıştık. Kalabalık bir katılımla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde çocuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Umudumuz olan çocuklarımız için bu zorlu günlerde ne yapsak azdır. Bu zorlu zamanlarda umut dolu çocuklarımız için ne yapsak yetersiz kalıyor. Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Güney beye, Mişti Tiyatro Eğitmeni Sayın Berkan Cengiz ve ekibine ve Yurt Müdürümüz Sayın Serkan Acarsoy'a bu güzel etkinliğe verdikleri destekten dolayı şükranlarımızı sunarız.’’dedi.

AdminAdmin