MİLAS
Giriş Tarihi : 12-03-2023 15:29

Milas’ta, Otopark Borcu Olanlar Dikkat!

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla 2021 yılında şehir içi trafik akışı düzenlemek için hayata geçirilen ve SENTPARK tarafından işletilen yol üstü otopark uygulaması devam ediyor.

Milas’ta, Otopark Borcu Olanlar Dikkat!

Muğla’nın birçok ilçesinde uygulamaya yönelik hizmette yaşanan sıkıntılarla ilgili daha önce SENTPARK tarafından yapılan açıklamada, yol üstü otopark borcu olanlar hakkında icra takibi başlatılacağını duyurmuştu. SENTPARK yaptığı yeni bir açıklamayla borcu olan araçlar için yakalama kararı alındığını ve araçların çekilmeye başladığı duyurdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan park alanlarının Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) kararı ile Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. (SENTPARK) tarafından işletilen yol üstü otoparklar ile ilgili yapılan açıklamada, borcu olan araçlar için yakalama ve çekme kararı alındı.

SENTPARK’tan konuyla ilgili yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi;

“ Şu an otopark borcu olan araç sahipleri bu borçlarını ödemediklerinde icraya gidiyor ve araçları çekiliyor. Bu borçlarının üzerine çekici ücreti, yediemin otopark ücreti, avukatlık ücreti, icra masrafları gibi ciddi ekler çıkıyor ve borçları iki-üç katına yükselebiliyor. Ayrıca şirketimizin yol üzeri geçici park yerlerinden ücret almasının yasal olmadığına dair yapılan dayanaksız açıklamalara itibar edilmemesini rica ediyoruz.’’denildi.

AdminAdmin