MİLAS
Giriş Tarihi : 22-03-2023 13:50

Milletvekili Adayı Adayı Otgöz Milas’ta Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Milletvekili aday adayı Yakup Otgöz, çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, Otgöz Milas ilçe teşkilatını ziyaret ederek parti üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Adayı Otgöz Milas’ta Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Milas ilçe başkanı Emin Çelik ve partililer de ziyarete katılarak, Otgöz'ün aday adaylığına destek verdiklerini belirttiler. Ziyarette ayrıca, parti üyeleri ile bir araya gelerek, Muğla ve Milas'ın sorunları ve ihtiyaçları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Yakup Otgöz, ziyaretinde yaptığı açıklamada, AK Parti'nin hizmetlerinin devamı için çalışacaklarını ve Milas ilçesi için projeler üreteceklerini belirtti. Otgöz ayrıca, Milas'ın turizm potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesi için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

AK Parti Milas ilçe başkanı Emin Çelik ise, partinin milletvekili aday adayı Yakup Otgöz'ün ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve kendisine başarılar dilediklerini belirtti.

Aday adayı Otgöz Milas ziyaretini kapsamında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı da ziyaret etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat aday adayı Yakup Otgöz’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: ‘’ Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çıktığı yolda kendisine başarılar diliyorum.’’ dedi.

AdminAdmin