SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-04-2023 18:07   Güncelleme : 24-04-2023 20:26

MİLLETVEKİLİ ADAYI TAN SEYDİKEMER’DEYDİ…

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Seydikemer’de sürdürdü.

MİLLETVEKİLİ ADAYI TAN SEYDİKEMER’DEYDİ…

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Eylem Tan beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Sıtkı Ülker ile birlikte yeni göreve seçilen Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Akdenizli’ye başarı dileğinde bulanan Ak Parti Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’ 10 yıldır Ak Belediyeciliğin hizmetleriyle şaha kalkan Seydikemer’de görev yapan Milletvekili adayı abim Yakup Otgöz’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen B.Önder Akdenizli başkanıma başarılar diliyorum’’dedi.

Seydikemer ilçesinde esnaf, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Milletvekili Adayı Eylem Tan daha sonra Seydikemer’li şehit Gürcan Akan’ın babası İsmet Akan’ı, şehit Adem Şimşek’in babası Ramazan Şimşek’i ve şehit Adnan Ergen’in babası Mehmet Ergen’i Eşen mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ 14 Mayıs Seçimlerinden de başarı ile çıkacağız…

14 Mayıs’ta da Muğlamızı en güçlü şekilde TBMM’de temsil edecek milletvekili çıkartacağız diyen Ak Parti Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’ AK Parti iktidarı, Muğla’ya ve Seydikemer’e çok sayıda yatırım ve hizmet kazandırdı. İnşallah Milletvekili seçildiğimde, yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” dedi.

 

AdminAdmin