MUĞLA
Giriş Tarihi : 16-02-2023 18:59

Milletvekili Gökcan, yaralı depremzedeleri ziyaret etti

Milletvekili Gökcan, yaralı depremzedeleri ziyaret etti



AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen iki büyük depremde yaralanarak Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi’ne getirilen depremzedeleri ziyaret etti.  
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6'lık büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binaların altında kalarak yaralanan ve Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi’ne getirilen 19 depremzedenin tedavisi sürüyor. 
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan, aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu yaralı depremzedeleri hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastanede dünyaya gelen ve Melek ile Nehir ismi verilen bebeklerinde sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  
Milletvekili Gökcan, “Hastane başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan’dan depremzede kardeşlerimizin tedavi süreçlerini sorduk.  Devletimiz tüm imkanlarını tedavileri süren depremzedeler için seferber etmiş durumda. Depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak zorlukları birlikte aşacağız. Gün birlik olma zamanı” dedi.

AdminAdmin