SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 17-02-2024 22:16

MSB acı haberi duyurdu; Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu

MSB acı haberi duyurdu; Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ın şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık aynı çatışmada bir askerinde yaralandığını, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıkladı.

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ın şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık aynı çatışmada bir askerinde yaralandığını, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıkladı.

MSB’den yapılan yazılı açıklama şöyle;

“Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, 17 Şubat 2024 tarihinde, BTÖ mensuplarınca bir üs bölgemize sızma girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan personelimiz, derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre altı terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgedeki operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz”

AdminAdmin