MUĞLA
Giriş Tarihi : 16-02-2023 05:06

Muğla Adliyesinden Nurdağı’na Yardım

Muğla Adliyesi tarafından “Kardeş Adliye” Nurdağı Adliyesine 14 konteynır, yatak, battaniye, uyku tulumu, soba, fırın, tüp, masa, sandalye ve zorunlu yaşam malzemeleri gönderildi.

Muğla Adliyesinden Nurdağı’na Yardım

Adalet Bakanlığı tarafından Muğla Adliyesi ile Nurdağı Adliyesinin “kardeş adliye” olarak ilan edilmesinden hemen sonra, Muğla il ve ilçe adliyeleri ile eşzamanlı olarak başlatılan yardım kampanyaları sonucunda “Kardeş adliye” Nurdağı Adliyesine ilk aşamada yatak, battaniye, uyku tulumu, soba, fırın, tüp, masa, sandalye ve zorunlu yaşam malzemeleri ile 14 konteynır 10 personelle birlikte gönderildi. İlk ekipte giden personel tarafından konteynırların kurulumu sağlanırken, Nurdağı Adliyesi için çalışma ve yaşam alanı oluşturuldu.

Bugün itibarıyla Muğla Cumhuriyet Başsavcı Vekili, 2 Cumhuriyet Savcısı, 3 zabit katibi, 1 şoför ve 1 hizmetliden oluşan ikinci ekipte Nurdağı Adliyesine hareket etti. Muğla Adliyesi önünde yapılan uğurlama töreni sırasında Başsavcı Vekili, Cumhuriyet Savcıları ve adliye personeli gözyaşları içinde Nurdağı’na uğurlandı.

AdminAdmin