MUĞLA
Giriş Tarihi : 19-01-2023 18:01

Muğla Ak Parti İl Başkanı Açıklama

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 14 Ocak Cumartesi günü Muğla’mıza kazandırılan yatırımların toplu açılışlını gerçekleştirmek üzere ilimize geldiler.

Muğla Ak Parti İl Başkanı Açıklama

 

                      

 

                       Menteşe ilçemizde gerçekleştirilen toplu açılış törenine, Muğlalı hemşerilerimiz eşi benzeri görülmemiş bir ilgi göstermişler, ilimize yapılan onlarca yatırımın sevincini paylaşmak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan hasretlerini gidermek üzere daha, sabahın erken saatlerinde meydanı doldurmaya başlamışlardır.

 

 

                       Yaşlısından, gencine, kadınından erkeğine binlerce hemşehrimiz tören alanına akın etmiş, sadece alana girebilen vatandaşlarımızın sayısı resmi kayıtlara göre 50.000’i aşmıştır. Muğla’mız hizmet edenlerle laf üretenleri, eser kazandıranlarla heykel dikenleri, vatanı için çalışanlarla Türk Bayrağını kaldırtanları bir kez daha ayırt etmiştir.

 

 

                       Daha toplu açılış töreni başlamadan katılımcı sayısından korkan malum zihniyet açıklama üstüne açıklama yapmış, önce başka illerden geldiler yalanını ortaya atmışlar, yalanları ortaya çıkınca da insanlar zorla getirildi diyerek kendi baskıcı ve diktacı zihniyetlerini bir kez daha gün yüzüne çıkarmışlardır.

 

 

                       Sayılarının kaç olduğu tam olarak bilinmeyen ,bu masanın ortaklarının il temsilcileri, kapıldıkları korkunun etkisi ile iftira ve karalama dolu açıklamalar yaparak telaşlarını gizleme derdine düşmüşlerdir..

 

 

                       Bizler beklerdik ki Muğla’ya yapılan yatırımlardan mutlu olsunlar. Biz beklerdik ki eser siyasetini benimseyip, takdir etmeseler dahi Muğla’mız adına güzel şeyler yapıldı desinler.

 

 

 

 

                       Fakat hizmeti heykel takıntısı olarak görenlerden, “İşte bu paraları buraya harcayacağız” diyenlerden, “Bu heykel için iki yıl çalıştık” diyenlerden, hurda ve teneke yığınlarını sanat eseri olarak tanıtanlardan, yıllarca yönettikleri ilimizin ne su sorunu, ne alt yapısını , ne üst yapısı sorununu çözenlerden, çevrimiçi görüşmeleri, otomatik açılan kapıyı teknoloji sananlardan

elbette  bizi anlamalarını beklemiyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        2023 yolunda aday dahi çıkarma cesaretini gösteremeyenler, daha birkaç hafta önce gerçekleştirilen kongrelerinde salonları dolduramayanlar, hemşehrilerimizin zorla getirildiği yalanı ile kendilerine çıkış aramaktadırlar

 

 

                       Bu yalanlarının ortaya çıkmasının ardından, bu sefer de ilimizin Valisi Sayın Orhan Tavlı’yı hedef alarak açıklama yapmaya devam etmişlerdir.

 

                       Gerçekleşen program devletimizin toplu açılış programıdır. İlimizin Vali’sinin bu programı üstlenmesi görevi gereğidir. Kazandırılan yatırımlarda emeği geçen kim varsa bizim için takdire şayandır. Valimiz Sayın Orhan Tavlı hiç şüphe yoktur ki bu eserlerde emeği olan bir isimdir.  

 

 

 

                       Vatandaşlarımızın tören alanına kendi istekleri ile getirdikleri parti armalarını, ve yayınlanan toplu açılış töreninin videosunu bahane ederek Sayın Valimizi yıpratma çabası içerisine girenleri esefle kınıyoruz.

 

 

                       İlimize geldiği günden bu yana Muğlalı vatandaşlarımızın derdiyle hemhal olan, Muğla’mız için çalışmaya canla başla gayret eden kıymetli valimize yapılan haksızlığı asla kabul etmiyoruz.

 

                       Burada asıl mesele vatandaşımızın gösterdiği yoğun ilgidir., Asıl korku ise 2023 seçimlerini kaybetme korkusudur.

 

                       Bizler AK Parti Muğla İl Başkanlığı   ve Seydikemer, Dalaman, Köyceğiz, Ortaca, Ula, Kavaklıdere, Yatağan, Belediye Başkanları olarak bir kez daha ifade ediyoruz ki korkunun ecele faydası yoktur. 2023 yılının 14 Mayıs’ında milletimiz 6’lı masaya ve gizli ortaklarına yeter söz milletindir diyecektir.

 

Korkunuzu anlıyoruz. Unutmayınız ki milletten yana olanlar kazanacak, çöp, çamur, çukur, iftira siyaseti siyasetinden yana olanlar kaybedecektir.

 

 

                                                                                                 Kamuoyuna Saygılarımızla…

 

AdminAdmin