MUĞLA
Giriş Tarihi : 06-01-2023 13:33

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Manevi Destek Birimi..

Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesislerindeki hasta, hasta yakınları ve hastane personelinin kendi talepleri çerçevesinde, içinde bulundukları özel şartlar da göz önünde bulundurularak onlara dini konularda danışmanlık/rehberlik yapmak, moral, motivasyon ve manevi destek hizmeti sunmak amacıyla oluşturulan Manevi Destek ve Rehberlik Birimi hizmet vermeye başladı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Manevi Destek Birimi..

Manevi Destek ve Rehberlik Biriminde görevli Hüseyin ÇÖP ve Nagehan AKGÜMÜŞ haftada dört gün saat 09:00 ve 16:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Başhekim Doç. Dr. Turhan TOGAN “Manevi Destek Birimimiz önemli bir ihtiyacı tamamlamış olup kurumumuzda pazartesiden perşembeye haftanın 4 günü hizmet vererek, klinikleri dolaşıp, ziyaret ederek gerekse de ilgili kliniklerin sorumluları tarafından talep üzerine aranarak hasta, hasta yakını ve sağlık personelimize ihtiyaç duydukları manevi desteği sağlamaktadırlar. Bu sayede hem moral ve motivasyon bularak olumsuz duygu ve düşüncelerden uzaklaşan hastalarımızın tedavi süreçleri iyileşme yönünde daha olumlu seyrediyor hem de mesai arkadaşlarımızın verimliğini arttıracak çalışmalar yapılmaktadır. ”dedi.

AdminAdmin