MUĞLA
Giriş Tarihi : 16-10-2022 18:36

MUĞLASPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

MUĞLASPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

MUĞLASPOR ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Muğlaspor ligin üçüncü haftasında kendi sahasında konuk ettiği Aydın Yıldızspor’u 3-2 yenerek ilk puanını aldı. 
Yeni sezona kısıtlı bütçe ve destekle başlayan Muğlaspor ligin ilk iki maçında kalesinde 8 gol görmüş, karşılığında ise iki kere rakip fileleri havalandıra bilmişti. Ligin üçüncü haftasında kendi sahasında konuk ettiği Aydın Yıldızspor’u 3-2 yenerek ilk puanını aldı. 

Sezonun ilk kendi saha mücadelesini veren Muğlaspor seyircisinin önünde üç puan almayı bildi. 
Maçın ilk yarısında daha istekli ve baskıcı bir futbol ortaya koyan Muğlaspor yakaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremedi. 
42. dakikada şeytanın bacağını kıran gol İsa Paşa’dan geldi. 
Gol sonrası soyunma odasına üstün gitmek isteyen Muğlaspor baskısını arttırdı. Baskı 45+2’de sonuç verdi ve Sergen Şakirler skoru 2-0’a taşıdı. 
İkinci yarıda ilk 10 dakikalık süreçte golü arayan ve daha istekli bir futbolu sahaya koyan Aydın Yıldızspor 52. dakikada golü buldu 2-1. Farkın bire inmesinin ardından baskılı futbolu yeniden yakalan Muğlaspor 59. dakikada bu kez Ender Acar’la rakip fileleri havalandırdı 3-1. Karşılıklı atakların arttığı dakikalarda Aydın Yıldızspor bu kez 68. dakikada bir kez daha farkı bire indirdi. 
Maçta yapılan yedinci santra sonrasında Muğlaspor farkı yeniden açmak için top koştursa da kalan sürede başka gol olmadı ve Muğlaspor ilk üç puanını kendi seyircisi önünde üç golle aldı.

AdminAdmin