SİYASET
Giriş Tarihi : 06-05-2023 17:54   Güncelleme : 06-05-2023 18:38

Mustafa Şen “Türkiye artık tam bağımsız bir ülke olma yolunda ilerliyor”

Mustafa Şen “Türkiye artık tam bağımsız bir ülke olma yolunda ilerliyor”

Mustafa Şen “Türkiye artık tam bağımsız bir ülke olma yolunda ilerliyor”

Anadolu Soruyor Programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili adayı Mustafa Şen gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

“Türkiye artık kendi yoluna bakıyor. Türkiye artık tam bağımsız bir ülke olma yolunda ilerliyor” açıklamasında bulundu. 

Anadolu Soruyor Programında Millet Haber Ajansı Genel Koordinatörü Hasan Yavuz Bakır ve Çay Tv Trabzon Temsilcisi Halil İbrahim İleli’nin sorularını yanıtlayan Şen, önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Şen’in açıklamaları;
“Avrupa deyince bazı arkadaşlarımız bir cennet tasviri yapıyorlar. Orada ırkçılık, ayrımcılık, faşizm yüreklerine kadar işlemiş. İslam, yabancı Türk düşmanlığı yapıyorlar. Açıkça Türk İslam düşmanlığı yapıyorlar. Şimdi bakıyorsunuz ne söylerse Müslümanlığa söylüyorlar ne söylüyorlarsa İslam’a söylüyorlar.  Kuran yakıldığında ortaya konulan refleks ile orada bir kitap yakılsa aynı refleks mi yapılır. Bütün dünyayı ayağa kaldırırlar.
bizdeki bazı kişiler ya bu figüranın gönüllü oyuncusu ya da bu kadar basit bir oyunu dahi göremeyecek kadar saflar. 
Bizim hiçbir komşumuzla sorunumuz yok ama terör örgütleriyle sorunumuz var. Terör örgütlerini besleyen ve büyüten bütün devletlerin yöneticileri ile sorunumuz var. Türkiye küresel adalet yolunun taşlarını örmeye çalışıyor. Türkiye’deki saflar ve onların safındakiler de onların borazanlığını yapıyor. Sorun burada. 
Selahattin Demirtaş Türk Ceza Kanunundan ceza almış aldığı cezalar yüzünden hapis yatmakta olan bir kişidir. Siyasi bir şey yoktur. Siyasi ceza diye bir şey yok zaten Türkiye’de. Partilerin kapatılması, kapatılmaması gibi maddeler var. Oradaki maddelerden hiçbiriyle yargılanmadı. 50’den fazla insan öldü, halkı galeyana getirmeleri yüzünden. 
Bizim AK Parti olarak onlarla görüşme sebebimiz şudur ya silahlarınızı gömersiniz ya da silahlarınızla gömülürsünüz dedik. Biz barışa bir şans verdik. Ama yine yaptılar bizde onları silahlarıyla gömdük. Şimdi muhalefetin yaptığı şeyle bizim yaptığımız şey aynı değil. Hapistekileri dışarı çıkaracağız diyorlar. Hani yargı bağımsızdı. Bizi yargıya müdahale etmekle suçluyorsunuz siz ne yapıyorsunuz? Demek ki içinizde faşist ve hukuk devleti ilkesini saygı duymayan bir katran yaşatıyorsunuz
Cumhur ittifakı olarak öndeyiz ve seçimlerin birinci turda sonuçlanacağı, TBMM çoğunluğu sağlayacağını görüyoruz.”

Trabzon mitinginin yoğunluğundan bahseden Şen, “Vatandaşımız bu seçimin yüzyılın seçimi olduğunun farkında, Türkiye’nin gücü 10 sene sonunda önünde duralamayacak seviyede. 10 sene sonra Türkiye durdurulamaz hale gelecek.” açıklamalarını yaptı.

AdminAdmin