MİLAS
Giriş Tarihi : 03-01-2024 21:20

Mutlu, bir kez daha ön seçim çağrısı yaptı

Mutlu, bir kez daha ön seçim çağrısı yaptı


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Meclis Üyesi ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partisinden Milas Belediye Başkan Aday Adayı olan Halil Mutlu, 2023 yılının son günlerini sahada, partisinin üye ve delegesi başta olmak üzere Milaslıların arasında geçirdi. 
Gittiği her mahalle önseçim çağrısını yineleyen Mutlu; “Başta kendi partimizin tabanı olmak üzere seçimlere güçlü girmek, kırgın-küskün yaratmadan seçimleri kazanmak istiyorsak en demokrasiden yana olmalıyız." dedi.
Aday adaylığı sürecinde saha çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Halil Mutlu, kendisine eşlik eden belediye meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte parti tabanını oluşturan üye ve delegelerle buluşmalarına, 2023 yılının son günlerinde de devam etti.
Mutlu, Selimiye ve Beçin mahallelerinin yanı sıra; Dörttepe, Boğaziçi, Meşelik, Kemikler, Gürçamlar, Kazıklı, Bozbük, Kıyıkışlacık, Bozalan, Alatepe, Çamköy, Kafaca, Kızılcayıkık, Kargıcak ve Kırcağız mahallelerini de içine alan tüm mahallelerini ziyaret ederek adaylık sürecini ve hedeflerini anlattı.
Seçim yönteminin henüz netleşmediğini ancak kendisinin ön seçim istediğini dile getiren Mutlu; “2009 yılında il genel meclisi üyesi adaylığı ve 2019 yılı belediye meclis üyesi adaylığımda da ön seçimlerle en ön sıralardan seçilmiştim. Yine aynı şekilde siz değerli üyelerimiz ve delegelerimizin teveccühüyle Belediye Başkan adayınız olarak seçilmek istiyorum.’’dedi.
Gittiği her mahallede vatandaşın taleplerini dinleyip uygulanabilecek çözümleri anlatan Mutlu, bu bölgeleri bilen biri olarak çözüm bekleyen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyleyerek destek istiyor.

AdminAdmin