FETHİYE
Giriş Tarihi : 06-03-2023 16:03

NURSEL ÖZDEMİR BBA OTİZM İŞBİRLİĞİ

Bölgenin başarılı her alanda adından sıkça söz ettiren Nursel Özdemir kurumlarında, otizmli çocuklara sunulan yoğunlaştırılmış özel eğitim programlarının etkililiği ve sosyal geçerliliği uluslararası davranış analisti ve özel eğitim profesörü Binyamin Birkan tarafından değerlendirildi ve yıllık rutin dış denetimi yapıldı.

NURSEL ÖZDEMİR BBA OTİZM İŞBİRLİĞİ

 

 

 Değerlendirme sonucunda açıklama yapan Prof. Dr. Binyamin Birkan;  Özel Elit Nursel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi FABA biriminde sunulan programlar iyi derecede etkili Fethiye’de ve diğer illerde bulunan özel eğitim kurumlarına rol model olmuştur. Burada bilimsel kanıtı olan uluslar arası standartlara uygun bir eğitim sisteminin geliştirilmesi ve o standarta uygun yürütülmesi konusunda tecrübe paylaşımında bulunuyoruz. Her hafta danışman arkadaşımızı  gönderiyoruz. Otizmli çocukların yaşam kalitesini arttırmak en önemli amacımız. En etkili şekilde burada programların yürütülmesine destek veriyoruz. Burada harika işler çıkıyor. Gerçekten işini severek yapan bir ekip görüyorum. Gelişime açık, istekli ekibi bir araya getiren, Programı kurumunda en iyi şekilde uygulamaya gayret eden Salih Dündar’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Fethiye’de  FABA’da olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. ‘ Diyerek açıklamasını bitirdi.

Kurucu Salih DÜNDAR : Bölgemizde etkili bir biçimde otizmden sonuç alabilmek için Prof. Dr. Binyamin Birkan önderliğinde FABA biriminin çalışmalarını halkımıza sunmaktan gurur duyuyoruz. Fethiye Uygulamalı Davranış Analizi uygulayıcısı olarak başta otizmli çocuklarımız olmak üzere tüm davranış bozukluğu yaşayan çocuklarımızla bir arada çalışmaktayız. Lütfen çocuklarınızla ilgili problem yaşıyorsanız bizlere başvurunuz. Ücretsiz değerlendirme seanslarımıza dahil olunuz. Alanında uzman terapistlerimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Özellikle erken çocukluk eğitimi konusunda etkili ve yoğun çalışmaktayız. Muğla ilinde ABA ( APPLİED BEHAVİOR ANALYSİS ) uygulayan ilk ve tek kurumuz. Son derece bilimsel denetlenebilir ve gelişime açık programlarımızla çalışmaktayız. Muğla’nın birçok ilçesinden gelen velilerimize en kaliteli ve en faydalı eğitimi sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Her zaman dediğimiz gibi ‘İyi Eğitim her çocuğun hakkı.’ Dedi.

 

AdminAdmin