MUĞLA
Giriş Tarihi : 03-12-2023 14:45

Optisyen-Gözlükçüler Birliğinden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer, yönetim kurulu üyesi Hakan İnan, Muğla Optisyenler ve Gözlükçüler Odası Başkanı Sinan Çetinkaya, Sayman Ebru Hatipoğlu ve Mehtap Yurttaş, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ederek, birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 

Optisyen-Gözlükçüler Birliğinden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile geçtiğimiz Ağustos ayında Muğla Valisi olarak atanan İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret eden Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği üyeleri, birliğin çalışmaları hakkında bilgiler verirken, sektörün sorunlarını da dile getirdiler.

Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer, sağlık sektörünün ana unsurlarından olan optisyen ve gözlükçülerin, Muğla’da yaşayan tüm vatandaşların göz sağlığını koruma, göz sağlığının bozulması halinde hekimlerle birlikte yeniden vatandaşın yaşamını kolaylaştıran bir sektörün temsilcileri olduklarına dikkat çekerek, il merkezi ve tüm ilçelerdeki sağlık kuruluşlarında daha fazla doktora ihtiyaç duyulduğunun da altını çizdiler.

Gerçekleşen ziyaret nedeniyle Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği üyelerine teşekkür eden Muğla Valisi Akbıyık, Muğlalıların sağlık alanında yaşanan/yaşanacak sorunu en aza indirmek için çalıştıklarını söyledi. Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer, Muğla Valisi Akbıyık’a nazik misafirperverliği için teşekkür ederken ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

​​​​​​​

AdminAdmin