FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-07-2023 17:21

Osman Başkandan Kurumumuza Ziyaret

Osman Başkandan Kurumumuza Ziyaret

Osman Başkandan Kurumumuza Ziyaret

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla  Türk İnternet Medya Birliği Ege Temsilcisi ve Serap Ülkü Medya A.Ş yönetim kurulu başkanı Serap Ülkü Özdemir'i ziyaret ederek, basın sektöründeki son gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulundu. 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, Türk İnternet Medya Birliği Ege Temsilcisi ve Serap Ülkü Medya A.Ş yönetim kurulu başkanı Serap Ülkü Özdemir'i makamında ziyaret ederek basın bayramını kutladı. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette yazılı ve dijital basın sektörü hakkında görüş alış verişinde bulunulurken, ziyaret hakkında kısa değerlendirmede bulunan Baykuş, "Bilindiği üzere 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde ise artık basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Gerek ülkemizin gerekse Fethiye ve Seydikemer'imizin  her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ve ilimiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk İnternet Medya Birliği Ege Temsilcisi ve Serap Ülkü Medya A.Ş yönetim kurulu başkanı Serap Ülkü Özdemir ise, "Osman başkanıma bu anlamlı günü unutmadığı için ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin