GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-05-2023 19:17

Portakal'dan Gürün’e aday olma çağrısı

Portakal'dan Gürün’e aday olma çağrısı



Gazeteci Fatih Portakal YouTube Kanalında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e seslenerek, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmamasını istedi.
Gazeteci Fatih Portakal kendine ait YouTube kanalında geçtiğimiz günlerde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e seslendi.
Portakal, izleyicilerden gelen mesajlar üzerine Başkan Gürün ile ilgili ‘halkın arasına karışmadığı ve işçi maaşları’ gibi gerekçelerle çok sayıda şikayet geldiğini söyledi.
“Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, sizden çok şikayet var.” diyerek sözlerine başlayan Portakal, şu ifadeleri kullandı:
“Yollardan, işçi paralarından, mühendis paralarından şikayet var. ‘Muğla kaybederse Osman Gürün yüzünden kaybedecek’ diyorlar. Dalaman taraflarından mesaj geldi. Hem turizm mevsimine geç kalmanızdan hem halkın arasında çok fazla görünmemenizden hem de belediye maaşlarından insanlar çok yakınıyorlar, belediye işçileri, belediye mühendisleri. En azından ben ileteyim sizlerden bir cevap gelmiyor ama olsun. Bir dahaki yerel seçimlerde umarım aday olmazsınız Osman abi. Osman abi diyorum bunun sebebi ikimizde İzmir Atatürk Lisesi mezunuyuz. Atatürk Liseliler birbirine çok bağlıdır. Ama bağlı olması onu eleştirmeyecek anlamına da gelmez. Halkı eleştiriyor zaten. Evet ben de eleştiriyorum. Kaç kere Marmaris yolu için yazdım, bir basın danışmanı da arayıp ‘Arkadaş şöyle böyle’ deyip tenezzül bile etmedi. Ben vatandaş için soruyorum.”

AdminAdmin