SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2023 14:29   Güncelleme : 10-03-2023 14:55

SALİH GÜMÜŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SALİH GÜMÜŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Salih Gümüş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlçe Başkanlığım süresince geçen 9 yılda uyum içinde çalıştığımız yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma, sandık kurulu yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları başkanım Zeynep Yalçınsoy’a, gençlik kolları başkanlarım Ramazan Yantır ve Ramazan Sıtkı Ülker’e, meclis üyelerime, il başkanlarıma, milletvekillerime, Seydikemer’de faaliyet gösteren çok kıymetli STK başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, 65 mahallemizde hizmet veren muhtarlarımıza, Seydikemer’i daha güzel, modern bir şehir yapmak için hak ettiği hizmetleri almasında beraber mesai harcadığımız kıymetli büyüğüm, abi kardeş gibi olduğumuz, mihmandarım Belediye Başkanımız Sn.Yakup Otgöz’e ve hep desteklerini hissettiğim dostlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte ihmal ettiğim, en büyük destekçim aileme de çok teşekkür ederim.

Liderimize duyduğum hayranlık ve saygı, onun İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı ile başladı. İstanbul’un çehresini değiştirdikten sonra, 3 Kasım 2002 de Türkiye’nin çehresini hızlı bir şekilde değiştirmeye başladı. Davos’ta “one minute” dedikten sonra bir dünya lideri olarak dünyanın 5 ten büyük olduğunu ilk defa tüm dünyaya haykırdı. Liderimizin bu kutlu dava yürüyüşünde 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı gösterildim ve seçildim. Görev talep edilmez verilir düsturu ile tarafıma verilen ilçe başkanlığı görevini kabul ettim ve bugüne kadar sürdürdüm.

Görevimin henüz başında üst üste seçimler geçirdik. Teşkilat üyelerimizle birlikte AK Parti bayrağını daha yukarılara çekmek için var gücümüzle çalıştık ve hamdolsun her seçimden zaferle çıktık. Muğla’da Seydikemer’i AK Parti’nin kalesi yaptık. Seydikemerli hemşerilerimize bize gösterdikleri teveccühten dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.

15 Temmuz’da millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadık, pandemide sokağa çıkma yasağında kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderdik, depremde elimizden geldiği kadar depremzedelerin yardımına koştuk. Her zaman her koşulda teşkilat olarak vatandaşlarımızın yanında olup dertleriyle dertlendik, çözümler bulmaya çalıştık, beraber sevindik, beraber üzüldük.

Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği çizgide, dava bilinci ve memleket sevdası ile hizmet etmeye çalıştım. Göreve atandığım 14 Temmuz 2014 den bu yana sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimden genel merkezimizin oluruyla milletvekili aday adayı olmak için 6 Mart 2023 tarihinde istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak isterim. Görev verilirse gençliğimiz ve enerjimizle, bölgemize ve Muğla’ya hizmet etmek için liderimizin vizyonu doğrultusunda var gücümle çalışacağım. Bu süreçte aday gösterilecek tüm dava arkadaşlarım için 2023 seçimlerinde makam mevki gözetmeksizin partim nerede görev verirse yapmaya hazırım.

Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. İlçe başkanlığı yaptığım süre içerisinde istemeden de olsa kırdıklarım, üzdüklerim olabilir. Hepsinden helallik istiyorum. Ben de herkese hakkımı helal ediyorum.”

 

AdminAdmin