SPOR
Giriş Tarihi : 07-04-2023 08:04

Şampiyonluk Yine Başka Bir Bahara Kaldı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Ermaş Muğlaspor ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından zirve mücadelesinden uzaklaşarak lige havlu attı.

Şampiyonluk Yine Başka Bir Bahara Kaldı

Ligde son olarak Denizli deplasmanında Sarayköyspor ile berabere kalan yeşil beyazlı ekip ligde kalan son iki maçta prestij mücadelesi verecek.

Muğlaspor’da şampiyonluk yine başka bir bahara kaldı. Yıllarca profesyonel liglerde fırtına gibi esen, Türk futboluna önemli isimler hediye eden yeşil beyazlı ekip bu sezonda şampiyonluk hedefine ulaşamadı.

Son yıllarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Ermaş Muğlaspor, bu sezon ucundan yakaladığı şampiyonluğu son haftalarda kaybetti.

22 Mart’ta oynanan Yatağanspor maçından beraberlikle ayrılan Ermaş Muğlaspor averajla liderliğini sürdürürken, 26 Mart tarihinde kendi sahasında oynadığı ve 2-0 kaybettiği Didim maçı sonrası liderliği Bornovaspor’a kaptırdı.

Yeşilova, Yatağan, Didim, Bornova, Davutlar ve Sarayköy maçlarında istediği sonuçları alamayan Ermaş Muğlaspor bu 6 maçta 14 puan kaybetti. Kaybettiği 14 puanın ardından şampiyonluk şansını matematiksel olarak da kaybeden yeşil beyazlı ekip taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Ermaş Muğlaspor, ligin son iki maçında sırasıyla Kıralan ve Çiğli Belediyespor ile karşılaşacak.

​​​​​​​

AdminAdmin