GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-09-2022 12:20

Sempati’den bir ilk daha

Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, okul-veli işbirliği projesi kapsamında mobil uygulamayla bilgilendirme sistemine geçti.

Sempati’den bir ilk daha

 

 

 

Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, okul-veli işbirliği projesi kapsamında mobil uygulamayla bilgilendirme sistemine geçti.

 

2021 yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak kurulan ve kurulduğu günden bu yana Milas’ın en büyük kurumu olmayı başaran Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yeni bir projeye daha imza attı. Okul-veli işbirliği projesi kapsamında hazırlanan mobil uygulamayla veliler bilgilendirme ve ödevlerine dijital ortamdan ulaşma imkanına sahip oldu.

Milas Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Demet Çapraz, kurum olarak en önem verdikleri olgulardan birinin de teknolojiyle yüksek uyum sağlamak olduğuna vurgu yaptı. Eğitimcilerin, seanslarda işlediği konuları, öğrencilerin gelişim basamakları, ödevleri ve diğer benzeri duyuruları bünyesinde barındıran sistemi başarılı olarak kullandıklarını kaydeden Çapraz, bu alanda yine ilk kurum olmaktan kıvanç duyduklarını kaydetti. Çapraz, eğitmen ve veli iletişiminin sürdürülebilir ve profesyonel olarak biçimlendiğini de sözlerine ekledi.

 

Kurum Müdürü Çapraz, “Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana yenilikleri özel eğitim alanına getirmeye devam ediyoruz. Veli bilgilendirme yöntemi olarak da klasik yöntemin dışına çıkarak ilk kez mobil uygulama kullanımına geçtik. Kullanım oranında yüzde 99’a yakın bir başarı yakaladık. Kurum olarak birçok yeni adımlar atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin