SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2023 22:45

Serap Ülkü aday adaylığını açıkladı: "Davamızın yılmaz neferiyim"

Serap Ülkü aday adaylığını açıkladı:



Serap Ülkü Medya A.Ş. imtiyaz sahibi ve 13 yıldır AK Parti üyesi Serap Ülkü Özdemir, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Adaylık başvurusunu yapan Özdemir; "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yürürken işte bu büyük sorumluluk bilinciyle yürüyeceğiz." dedi.

Serap Ülkü Medya A.Ş. imtiyaz sahibi ve 13 yıldır AK Parti üyesi Serap Ülkü Özdemir, 14 Mayıs seçimleri için milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Adaylık başvurusunu yapan Özdemir, yaptığı açıklamada, millet için cesaret, sevgi ve inançla bu yola çıktığını söyledi.
Amacının Muğla ve Muğlalılara hizmet olduğunu vurgulayan Özdemir, ortak akılla hareket edeceğini dil getirdi.
Özdemir, gönül siyaseti yapacağını, Muğla’ya nasıl faydalı olabileceği için karar vakti olduğunu ifade etti.
AK Parti Muğla İl Başkanı Adaylığı sürecinde üyelerden güç aldığını anlatan Özdemir,  hedefinin İle ve ülkeye en iyi hizmeti sunmak olduğunu kaydetti.
Özdemir, "Bugün Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yürürken işte bu büyük sorumluluk bilinciyle yürüyeceğiz.  Muğlalı hemşehrilerimize, aziz milletimize ve tüm insanlığa vereceğimiz her bir hizmet bizler için büyük bir onur vesilesi olacaktır" ifadelerini kullandı.
SERAP ÜLKÜ ÖZDEMİR
Serap Ülkü Özdemir, 17 Kasım 1977 yılında Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde dünyaya geldi. Muğla Köyceğiz İlköğretim Okulunda başladığı eğitimini, Köyceğiz Ortaokulu ve Köyceğiz Endüstri Meslek Lisesiyle tamamladı.
1998 yılında  Serap Ülkü Özdemir Medya sektöründe iş hayatına başladı. Flash TV’de 2006, 2007, 2008'de Yurtta Magazin Program Yapımcısı ve sunuculuğu yaptı.  
2013 yılında çalışmış olduğu kurumdan ayrılıp Su Basın Yayın Reklam Ajansı bünyesinde Mtürk Gazetesi ve Mtürk TV kanalını kurdu.  2017 yılında Fethiye Türk Gazetesini devralarak, Su Basın Yayın Reklam Ajansı bünyesine kattı. 2018'de Serap Ülkü Medya A.Ş. şirketini kurdu. 2022 Şubat ayında Dijital Medya ve Yayıncılar Derneğini kurdu ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini yapmaktadır. 
17 Aralık 2022 tarihindeND YAYINCILIK REKLAM ORG. PAZ. TAN. BAS. YAY. LTD. ŞTİ. ve Milas Mega Radyo Yayıncılık Ltd. Şti. şirketleri bünyesinde Gazete Milas, Menteşe Gazetesi ve Radyo Tek’i devraldı.
Serap Ülkü Özdemir’in hobileri arasında yeni yerler tanımak yer almakta olup özellikle açık hava yürüyüşü en büyük hobisidir. 
2011 yılında AK Partiye üye olarak başlayan siyasi kariyeri halen devam ediyor. 
Serap Ülkü Özdemir evli ve bir çocuk annesidir.

AdminAdmin