MİLAS
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:00

Servet Evran Aday Adaylığı Açıklamasını Yaptı

Geçtiğimiz hafta Milas Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Servet Evran, bugün parti binası önünde aday adaylığı ile ilgili açıklama yaptı.

Servet Evran Aday Adaylığı Açıklamasını Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimine Milas Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuran Servet Evran, birlikte hareket etmeyi düşündüğü belediye meclisi aday adaylarıyla birlikte kürsüye gelerek, hayalindeki Milas’ı ve yönetim vizyonunu, parti binası önünde toplanan kalabalık ve Milas halkı ile paylaştı.

Aday Adayı Evran konuşmasına; “Tarih boyunca ilerici rol oynayan devrimci neslin mirasçısı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yüreğinde taşıyan, Cumhuriyetten vazgeçmeyen, Özgürlükçü, Demokrat Milaslılar Merhaba! Milas’ımızın Cesur, Aydın, Fedakar, Emekçi insanları sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu ve heyecanı ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum” dedi ve şöyle devam etti:

“Hepinizin bildiği gibi uygulanan yanlış politikalar nedeniyle ekonomik zorluklarla boğuşuyoruz. Milas halkı da bu hatalı ekonomi politikalarının bedelini en ağır şekilde ödemektedir.

Bugüne kadar ailemden ve Milâs’ın saygıdeğer halkından aldığım terbiye, eğitim hayatım boyunca kazandığım donanım, kurumsal yönetimlerde edindiğim tecrübe, parti örgütümden aldığım bilinç gösteriyor ki; zor zamanlarda ailenize, yuvanıza ve sevdiklerinize dört elle sarılmanız ve onlar için sorumluluk almanız gerekiyor.

Milas’ı yuvam, Milas halkını ailem bildiğim için, hep birlikte Milas’ı modern bir kent haline getirmek ve tüm halkım gülsün diye çalışmak istiyorum. Ve bu sorumluluğu almak adına da Milas Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum.

Milâs için durmadan yılmadan yorulmadan çalışacağım. Söz veriyorum. Milas’ın tarih kokan sokaklarına, bereketli ovasına, uçsuz bucaksız doğasına sahip çıkacağım. Söz veriyorum. Milas’ı aydınlık çağdaş modern bir geleceğe hep birlikte taşıyacağız…

Umut binbir ayaklı

Umut güneşte saklı

Umut edenler haklı

Umut insanın hakkı….

Umut etmek Milas’ın Milaslıların hakkı!

Milas kazanacak!

Devrimci bir ruhla umudu ve değişimi örgütleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir ferdi bir neferi olarak son sözüm şudur. Değişim için hazırız. Ne yapacaksak halkımız için halkımızla beraber yapacağız.” ifadelerinde bulundu.

​​​​​​​

AdminAdmin