SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 20-04-2023 16:45

SEYDİKEMER’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı kutlama programında Bayram tebriğini kabul etti. Programın ardından şehit annesi Teslime Küçükçoban ziyaret edildi.

SEYDİKEMER’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI


Ramazan Bayramı dolayısıyla Seydikemer Kaymakamlığında bayramlaşma programı yapıldı. Ramazan Bayramı kutlama programına; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Muhtarlar, Belediye Birim Müdürleri, Şehit aileleri, Gaziler ve ilçe protokolü katıldı.
Programda Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramı tebriklerini kabul etti. Bayramlaşma programında birlik ve beraberlik duygusu ön plana çıkarken, Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, Milletimizin, tüm İslam Aleminin ve Seydikemerli vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Kaymakamlıktaki programının ardından Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, beraberinde Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kenan Köse ile birlikte; 1992 yılında Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında Şehit olan Hasan Küçükçoban’ın, Sarıyer Mahallesinde yaşayan annesi Teslime Küçükçoban’ı ziyaret etti. Kahraman Şehidimizin annesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, anne Küçükçoban’ın Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

AdminAdmin