GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-08-2022 10:27

Seydikemer’de futbol heyecanı başladı

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası başladı.

Seydikemer’de futbol heyecanı başladı

 

 

 

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası başladı.

 

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyespor’un organizasyonuyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan Mahalleler ve Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 2022 başladı.

Şehit Gürcan Akan İlkokulu Halı Sahasında düzenlenen turnuva, açılış töreniyle başladı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan turnuvaya, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Veli Furkan Türk, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, muhtarlar, belediye birim müdürleri, kurum müdürleri ve spor severler katıldı. Turnuvada protokol üyeleri kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik ‘Kadına El Kal-Ka-Maz’ pankartı açtılar.

 

“ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK DEĞİL, TURNUVAYI KARDEŞÇE BİTİRMEKTİR”

Turnuva öncesi Seydikemer Belediye Başkan Vekili Veli Furkan Türk, bir konuşma yaptı. Turnuvanın birlik ve beraberlik çerçevesinde gerçekleşmesinin önemli olduğuna vurgu yapan Türk; “Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’ün destekleriyle ilçemizde Mahalleler ve Kurumlar Arası Futbol turnuvasının ikincisini düzenliyoruz.  Bugün turnuvanın ilk günü olması dolayısıyla oldukça heyecanlıyız. Seydikemer Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyespor ile birlikte yürüttüğümüz bir organizasyon. İlçemizdeki gençleri spora teşvik etmek, spor bilincini aşılamak ve birlik, beraberliğimizi artırmak için düzenlenen turnuvanın ilçemize renk katacağına inanıyorum. Futbol, takım duygusunu artırarak birlikte hareket etmenin önemini aşılayan bir spor dalı olmasının yanı sıra centilmenliğin de ön plana çıktığı bir spordur. İnşallah centilmenlik ve kardeşlik çerçevesinde tüm maçları tamamlarız. Önemli olan kazanmak değil, bu turnuvayı spor kuralları dahilinde kardeşçe bitirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 32 takımın yarışacağı turnuvada tüm sporculara başlarılar dilerim” diye konuştu.

 

Başkan Vekili Veli Furkan Türk’ün konuşmasının ardından turnuva Seydiler Mahallesi ve İlçe Müftülüğün maçıyla başladı. Ardından sırasıyla Zorlar Mahallesi Seydikemer Belediyesi, Seydikemer İtfaiye Eşen Mahallesiyle karşılaştı.

 

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmalarda maç sonuçları şu şekilde oldu:

Seydiler Mahallesi: 4 - İlçe Müftülük: 3

Zorlar Mahallesi: 10 – Seydikemer Belediyesi: 2

Seydikemer İtfaiye: 2 – Eşen Mahallesi: 7

 

AdminAdmin