SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 02-10-2023 16:22   Güncelleme : 02-10-2023 16:45

Seydikemer’de MHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Seydikemer’de MHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Seydikemer’de MHP Heyetinden Protokol Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç,  partisinin 4’üncü olağan genel kurulunun ardından yeni yönetimi ile birlikte Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’i, Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ve  İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin’i ziyaret etti.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan  MHP’li başkan Arıç, “Yeni ekibimiz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının oy oranını kent genelinde daha da arttırmak hedefindeyiz” dedi. 


17 Eylül tarihinde gerçekleşen 4’üncü Olağan Gelen Kurulu ile partililerinin güven oyunu kazanarak tekrar başkan seçilen MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, beraberinde MHP’li Seydikemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tanır, Yusuf Bağırcı, Zeki Yanatma, İsmail Koyuncu veyeni yönetim kurulu üyeleri Seydikemer ilçe protokolüne yönelik ziyaretler  gerçekleştirdiler.


İlk ziyaret Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’e gerçekleşirken,  daha sonra sırasıyla Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin’i ziyaret ettiler. 


Oldukça samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, “Malumu olduğu üzere 17 Eylül tarihinde Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin talimatları ve il başkanımız Oğuz Akarfırat’ın direktifinde ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Kongremize partililerimiz tarafından da çok güzel rağbet oldu. Bu anamda belediye meclis üyelerimiz ve yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile ilçe protokolümüzü ziyaret ettik. Oldukça verimli ziyaretler idi. Önümüzde bir yerel seçim süreci var ve bu seçimlerin çalışmalarını zaten biz gece gündüz sürdürüyoruz. İnşallah MHP’nin ve Cumhur İttifakının başarı çıtasını kent genelinde daha da arttıracağız” dedi.

AdminAdmin