MUĞLA
Giriş Tarihi : 19-08-2023 15:33

SITKI KOÇMAN’DA ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

SITKI KOÇMAN’DA ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

SITKI KOÇMAN’DA ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

 

Üniversite tarafından düzenlenen yarışmanın ikincisinde üniversite ve kent kültürüne katkı sunmak amaçlanıyor.

 

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen Sıtkı Davut Koçman 2. Ulusal Resim Yarışmasında başvurularda sona yaklaşıldı. Sıtkı Davut Koçman 2. Ulusal Resim Yarışmasında 3 adet Başarı Ödülü (7500 TL, Plaket ve Başarı Belgesi), 3 adet Mansiyon Ödülü (5000 TL + Başarı Belgesi) verilecek.

 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Sıtkı Koçman Vakfı tarafından da desteklenen yarışmanın amacı, kente ve üniversiteye katkıları ile bilinen, üniversiteye de ismini veren Sıtkı Davut Koçman’ın ismini onurlandırmak, Güzel Sanatlar veya Güzel Sanatlar Eğitimi alanlarında lisans veya lisansüstü öğrenim görmekte olan öğrencilerin çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve teşvik etmek. Bu yarışmada ödül alan eserlerin ilerleyen yıllarda bir müze içinde yer alarak üniversite ve kent kültürüne katkıda bulunması da amaçlanıyor.

 

Eser gönderim kabulü  8 Mayıs 2023 tarihinde başladı ve çalışmalar dijital olarak 27 Ağustos tarihine kadar kabul edilecek.  Detaylar için yarışma şartnamesini Sıtkı Koçman Üniversitesinin http://www.mskuresimyarisma.mu.edu.tr/tr/duyuru/sitki-davut-kocman-2_-ulusal-resim-yarismasi--61408 internet sitesinde bulunabilir.

AdminAdmin